Ό,τι ονειρεύεσαι, το ζεις!

Αποστολές Προϊόντων


Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.
 
Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.
 
Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.
 
Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier της , Easy Mail και με Comvo Express. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.
 
Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, μηχανοκίνητα οχήματα, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3,5kgr, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης (παράδοση στο πεζοδρόμιο)  σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την μέρα αποστολής της παραγγελίας.
 
Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.